Η εταιρεία WEIDE με έτος ίδρυσης το 2003 είναι μια από τις πιο διάσημες μάρκες ρολογιών. Η εταιρεία έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή ρολογιών και τώρα έχει αναπτυχθεί στην έρευνα και το σχεδιασμό της παραγωγής και των πωλήσεων. Η εταιρεία διαθέτει ένα σύνολο από εξειδικευμένους σχεδιαστές για τη δημιουργία νέων προϊόντων, τη διοίκηση παραγωγής, το σχεδιασμό του marketing, την εικόνα των καταστημάτων κλπ ώστε να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Στο πρώιμο στάδιο της ναυαρχίδας των προϊόντων της, η οποία περιλαμβάνει τα καλύτερα αθλητικά ρολόγια, η εταιρεία WEIDE πρέπει να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για την εξέλιξη στην τάση στις αγορές των ρολογιών. Γι’ αυτό το λόγο η WEIDE έχει συνεχώς παρουσία στην Ελβετία ώστε να ενημερωθεί για τις δυνατότητες των αυθεντικών υλικών παραγωγής και να συγχρονιστεί με την παγκόσμια τάση. Όλα τα προϊόντα της WEIDE επεξεργάζονται από τους ειδικούς για τη δημιουργία νέων ιδεών, οι οποίοι επεκτείνουν το σχεδιασμό της ιδέας του προϊόντος με συλλογικότητα και συνεργασία. Μοναδικό design, άριστη τεχνολογία παραγωγής και τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται καθιστούν τα προϊόντα WEIDE πρώτα στην προτίμηση των ανθρώπων με μεράκι και ενθουσιασμό για ζωή.

Η εταιρεία Weide εμπνεύστηκε το λογότυπό της από την έκθεση ρολογιών της Ελβετίας. Η έκθεση ρολογιών που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Ελβετία, αποτελεί  το μεγαλύτερο γεγονός στον κόσμο φιλοξενώντας τους καλύτερους σχεδιαστές ρολογιών. Στην Ελβετία γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας της μάρκας ρολογιών WEIDE, καθώς η Ελβετία βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των διεθνών τάσεων της μόδας στα ρολόγια. Η μάρκα WEIDE αποτελεί μια από τις επεκτάσεις της μάρκας Weide Willy. Η μάρκα Willy, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα προϊόντα της, όπως υπερηφάνεια, τόλμη και γοητεία και τα οποία απευθύνονται κυρίως στους άνδρες, αποτέλεσε τη δύναμη για να αλλάξει η σχεδιαστική “γλώσσα” της εταιρείας αποκαλύπτοντας το ιδιαίτερο, καινοτόμο και επιχειρηματικό της πνεύμα. Μέσα σε λίγα χρόνια η εταιρεία ολοκλήρωσε την πορεία της μάρκας: από τη σκληρή δουλειά στην σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη.

Φιλόδοξος, ατρόμητος, με όνειρα, πάθος, στυλ και με μοντέρνα εικόνα όλα δείχνουν την WEIDE. Έχουμε δημιουργήσει το απόλυτο fashion brand!

Τα ρολόγια WEIDE διανέμονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την εταιρεία ΑΡΙΩΝ ΕΕ στο δίκτυο μεταπωλητών στην Ελλάδα.